ימי הקורונה הכינו אותנו היטב לארוחת חג השבועות- שהרי כולנו אופים, קונדיטורים ושפים שצלחו מאות סרוויסים בחודשים האחרונים. מה נכין לכבוד המאורע המשמח? שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה, משתפת אתכם במתכון ללחם גבינה במרקם ענן.
חג השבועות ידע גלגולים רבים, מחג הקציר לחג מתן תורה, אך השנה חג השבועות מסמל יותר מכל את ההתכנסות עם כל אהובינו- משפחה וחברים. מה נכין לכבוד המאורע המשמח? אחרי שאפינו לחמים וקלענו חלות, אנחנו לגמרי מוכנים לאפות לחם גבינה במרקם רך ואוורירי.
לשים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת מכוסה בניילון נצמד | צילום: ניופאן גורמה
מי שרוצה יכול לפזר מעל שומשום | צילום: ניופאן גורמה